Välkommen till din
begravningsbyrå i Vingåker

Östlunds Begravningsbyrå, Vingåker

Som din begravningsbyrå hjälper vi dig med allt före, under och efter begravningen. Vi sköter det praktiska och ger dig stöd genom hela processen.

0151-106 65
Om oss

Om oss på Östlunds Begravningsbyrå i Vingåker

När någon nära eller kär går bort väcks många frågor. Hos oss på Östlunds kan du alltid få svar på det som är viktigt för just dig.

För många är platsen för avskedet en av de första sakerna man vill besluta. I Vingåkers kommun finns Västra Vingåkers församling med sina två kyrkor Västra Vingåkers kyrka och Österåkers kyrka. Inne i Vingåker finns också Vidåkerskapellet som ligger intill kyrkan. I detta kapell hålls både kyrkliga och borgerliga begravningar. Både inne i Vingåker och ute i Österåker kan man ha minnesstund efter sin begravning, i Österåkers församlingshem eller i Kyrkans Hus som det heter inne i Vingåker.

Angränsande till Vingåkers kommun finns Finspångs församling med sina flertalet kyrkor varav Rejmyre kyrka, Regna kyrka och Skedevi kyrka är de tre vanligaste kyrkorna för människor med anknytning till Vingåker. Det händer ibland att vi också arrangerar begravningar i Lännäs kyrka som hör till Asker-Lännäs församling.

I ett personligt möte lyssnar vi till dina önskemål för att kunna vägleda på bästa sätt. Med empati, ödmjukhet och stor respekt för varje situation så utformar vi sedan ett minnesvärt avsked.

Varmt välkommen.

Ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss