Välkommen till din
begravningsbyrå i Eskilstuna

Östlunds Begravningsbyrå, Eskilstuna

Som din begravningsbyrå hjälper vi dig med allt före, under och efter begravningen. Vi sköter det praktiska och ger dig stöd genom hela processen.

Vår rådgivare Jocke kan även hålla möten på finska.

Träffa oss i centrala Eskilstuna, kundparkering finns precis utanför entrén.

Varmt välkomna!

 

016-200 48 20
Om oss

Om oss på Östlunds Begravningsbyrå i Eskilstuna

På Östlunds tycker vi att det personliga mötet är väldigt värdefullt för att lära känna dig och förstå vilka behov du och övriga närstående har. I Eskilstuna jobbar Jocke som gärna både lyssnar och vägleder dig. Både innan, under och efter begravningen.

Som Eskilstunabo har Jocke stor erfarenhet av alla kyrkor och kapell som kan passa vid olika önskemål. Samma sak när det gäller fina platser för minnesstunden.

För den som vill ha en begravning på annan plats finns många möjligheter. Idag är det t ex vanligt att man vill ha ceremonin på en plats som den avlidne tyckte väldigt mycket om. Det kan vara utomhus i en glänta eller vid vatten, på den egna gården eller annat ställe med fina minnen. Man kan också dekorera kistan på ett väldigt personligt sätt.

På Östlunds har vi bred erfarenhet och är vana att svara på alla typer av frågor. Även från dig som ska planera eller besöka en begravning för första gången. Jocke kan även hålla rådgivningen på finska.
Varmt välkommen!

Ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss