REPRESENTANT / TRANSPORTÖR

På grund av pensionsavgång söker vi ny person till en av våra viktigaste tjänster. Tjänsten innehåller en mindre del kontorstid med lagerhållning, registrering, planering och telefontid men framförallt handlar arbetet om att ansvara för byråns transporter och bisättningar ute på fältet. Stora delar av arbetstiden ägnas i begravningsbil till och från sjukhus, bårhus, kyrkor och kapell. Långtransporter inom Norden förekommer.

En viktig del i arbetet är representation på begravningar, något som kräver kreativitet, lyhördhet, god estetisk blick och ett diskret uppträdande.

Att möta sörjande och kunna ge stöd till den som precis förlorat en närstående klarar inte vem som helst. Ännu färre klarar av att omhänderta avlidna och kistlägga på ett omsorgsfullt sätt.

Arbetet kräver:

-mod, vilja och förmåga att möta sörjande med omsorg och vägledning

-ett lugnt och värdigt omhändertagande av avlidna oberoende av skick och situation

-noggrannhet, bra ordningssinne och ett förtroendeingivande sätt

-bra kroppslig kondition eftersom tunga lyft förekommer

-god körvana, olyckor får inte hända

Arbetet innehåller:

-enklare truckkörning på vissa platser

-viss datahantering med logistik, varuinköp, statistik och lager

-beredskap och jourtjänstgöring, hur mycket bestäms vid anställning

-kontinuerlig utbildning inom Sveriges Begravningsbyråers Förbund

Du kommer i många fall vara den i personalstyrkan som möter de sörjande allra först i samband med dödsfall och bårhämtning. Du kommer också i många fall vara den av de anställda som möter de anhöriga allra sist, vid representationen ute på begravningen. Du kommer många gånger visa den avlidne för närstående när det bara är en handfull personer närvarande. Du kommer emellanåt vara representant på begravningar där flera hundra gäster närvarar och stor service förväntas. Rollen är mångskiftande och för byrån väldigt betydelsefull. Inga förkunskaper krävs utan det är personlig fallenhet som efterfrågas.

Vill du ha ett viktigt och värdefullt arbete under många år framöver och tillsammans med oss göra ditt yttersta för att allt omkring begravning och gravsättning ska bli till ett ljust minne för anhöriga? Och tror dig vara rätt person för jobbet, sök tjänsten!

Önskar du ställa ytterligare frågor kontaktas Samuel Vikingson på tfn 0150-330 29.

Tillträde enligt överenskommelse i december-februari. Ansökan med brev, cv och foto skickas senast 10/9 till: samuel@ostlundsbyra.se